Diverse workshops

 • Bronkaarten maken voor intenties nieuwe jaar
  Een Bronkaart is een vorm van kleine visionboard maar zonder tekst. Aan de hand van afbeeldingen die ik meeneem creeër je intuïtief je eigen kaart. We zullen een speciaal thema nemen: wat gaat het nieuwe jaar 2024 mij brengen? Je zult verrast zijn van het resultaat, dat we met elkaar nog zullen “lezen”. Een fijne creatieve bezigheid met diepgang.

 • Creatief schilderen
  Verbaas je zelf over de talenten die je hebt. In deze workshop creëer je een schilderij die je maakt bijna zonder een penseel. Ontdek in deze workshop je creativiteit met …… Voorbeelden zijn aanwezig en alle materialen, zoals doekjes/lapjes/jute/stofjes/lijm etc. worden verzorgd door de docent.

 • Schilderen met bladeren/ natuurlijke materialen
  Schilderen met bladeren/ natuurlijke materialen Hoe creatief kan je zijn met herfstbladeren die zo voor het oprapen liggen. Creëer je eigen natuurlijke schilderij, je zult versteld staan van het resultaat. Voorbeelden zijn aanwezig. Materiaal ksten te voldoen aan de docent

 • Workshop Kerststukje
  We gaan een leuke staande ring maken met onderin een bloemstuk en met kerstballen in de ring.

 • Workshop Paasstukje
  We gaan van stro een groot paasei maken, met gaas. Dit is een stuk om op te hangen binnen of buiten. We maken het af met narcissen, eitjes, vlinders en vogels en krulwilgen.

 • Van irritatie naar begrip voor jezelf en anderen
  Misschien denk je weleens als iemand zich heel anders gedraagt dan jij: “Wat een type zeg!” Tijdens deze workshop leer je jezelf en anderen beter te begrijpen door kennis te maken met de vier DISC gedrags-stijlen: Dominant, Invloed, Stabiel en Correct (DISC) Door middel van een mini DISC test ontdek je je eigen DISC stijl met de bijbehorende persoonlijkheidssterkten en valkuilen en je ontdekt onder welke omstandigheden jij het beste functioneert. Je krijgt praktische tips om om te gaan met mensen die een andere stijl hebben dan jij en je ontwikkelt begrip i.p.v irritatie. Deze workshop helpt bij het verbeteren van relaties zowel privé als op het werk!

 • Wijnflessen bewerken voor decoratie in huis of als cadeau
  Vind je het leuk om iets origineels te maken voor in huis of als leuk cadeau weg te geven, kom eens langs om in deze workshop van een wijnfles een leuke decoratie te maken. In twee uur tijd maak je naar eigen inzicht en met behulp van de docent iets unieks.


 

Inschrijven

Je kunt je op de volgende manieren inschrijven:

 1. Via deze pagina door achter de betreffende cursus op de blauwe button met “Inschrijven” te klikken.
 2. Door inlevering van het inschrijfformulier bij Stichting Paraplu in Wilnis.

Je kunt ook eerst nog even hier het programmaboekje van 2023 / 2024 downloaden.