Over Stichting Paraplu

Stichting Paraplu De Ronde Venen stelt zich ten doel om ieder in de gelegenheid te stellen, de nodige kennis en/of  sociaal-, maatschappelijke vaardigheden aan te leren om te kunnen (blijven) deelnemen aan de maatschappij, en/of om invulling te geven aan een zinvolle vrijetijdsbesteding.

De stichting doet dit door middel van een breed aanbod van activiteiten op recreatief, educatief en cultureel gebied tegen lage inschrijfkosten.

De activiteiten vinden in een ontspannen en gezellige sfeer plaats zodat ieder zich thuis voelt en worden geleid door een spelleider of docent. Gastvrouwen en gastheren bieden ondersteuning tijdens de activiteiten en dragen ertoe bij dat alles wat nodig is rond en tijdens de activiteiten op een plezierige wijze verloopt.

WIL JE OOK VRIJWILLIGER WORDEN BIJ STICHTING PARAPLU?

Aarzel niet, laat van je horen en stuur vandaag nog een berichtje naar info@stichtingparaplu.nl

Pieter Joostenlaan 28
3648 XR WILNIS