Mandala tekenen en schilderen

Mandala tekenen

Cursuscode: CR1951

In deze workshop gaan we op een creatieve wijze bloemen, planten en dieren tekenen met aquarelverf en tekenen met watervaste fine-liners en stiften. De motieven uit de natuur zijn dus de basis van de mandela's. Met fantasierijke lijnen, op basis van zentangle en gecombineerd met de transparante kleuren van aquarel, proberen we een sfeervol resultaat te bereiken.

In de laatste lessen kunnen wen een kerstmandela als kerstkaart maken, zeer geschikt om eventueel als digitale kaart te versturen.

Deze workshop is voor zowel beginners als gevorderden bestemd…

We laten ons o.a. inspireren door Antoni Gaudi, een kunstenaar die ook de natuur als basis van zijn werk gebruikte. Met een fantasierijk lijnenspel gaan we een natuur-mandala samenstellen. In de laatste lessen kunnen we een kerst-mandala tekenen, ook zeer geschikt als digitale kaart.

Deze workshop is voor zowel beginners als gevorderden bestemd.

 

Materialen: Tekenblok min 135 gr. A4 formaat, watervaste fine-liners 02 t/m 05. watervaste stiften in diverse kleuren en aquarelverf nr. 10 en/of 16.

 

 

Data:     van 08-11-22 t/m 20-12-22
             7 lessen, op dinsdag

             van 13:00 – 15:00 uur

Kosten:  € 59.00
Docent: Joke Reurings-Otto
 

 

 

 

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.

 

Inschrijven

Je kunt je op de volgende manieren inschrijven:

  1. Via deze pagina door achter de betreffende cursus op de blauwe button met “Inschrijven” te klikken.
  2. Door inlevering van het Inschrijfformulier 2024 – 2025 bij Stichting Paraplu in Wilnis.