Sponsors

Sponsors

De Stichting ‘Paraplu’ werkt uitsluitend met vrijwilligers, die veel van hun vrije tijd geven voor het goede doel. Om de activiteiten zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen probeert de Stichting de bijdragen van deelnemers zo laag mogelijk te houden.

Vandaar dat de Stichting jaarlijks een beroep doet op bedrijven binnen en buiten de Gemeente De Ronde Venen om de Stichting financieel te steunen. Dat kan bijvoorbeeld door een advertentie te plaatsen in ons jaarlijks programmaboekje en/of een banner te plaatsen op onze website.

De sponsors / adverteerders tijdens het seizoen 2020-2021 zijn:

Brasserie Jettiez

Meer informatie: www.jettiez.nl

De Haven

Meer informatie: www.dehavenvinkeveen.nl

Ruijgrok Makelaars

Meer informatie: www.ruijgrok.nl

Golfpark Wilnis

Golfpark Wilnis heet u van harte welkom in het prachtige polderlandschap, tussen schitterende waterpartijen.


Meer informatie: www.golfparkwilnis.nl

CKW Services

Mijdrechtse Glashandel

Feka ICT B.V.

Onze passie voor ICT zetten we graag in voor het vinden van optimale automatiserings-, telecom- en web-oplossingen voor het MKB!


Meer informatie: www.feka.nl

Tuincentrum De Huifkar

In ons tuincentrum te Mijdrecht kunt u al meer dan 40 jaar terecht voor tuinplanten, kamerplanten, bloemen, decoratieartikelen en overige tuinbenodigdheden. Wij staan samen met onze medewerkers graag voor u klaar om u te inspireren en te adviseren.


Meer informatie: www.dehuifkar.com

Scheenaart & Hassing Rioolservice BV

Hassing Rioolservice voor verstopping in toilet, wastafel & riolering in Vinkeveen & omgeving.

Heeft u een rioolverstopping, rioolreparatie of nieuwe riolering nodig? Wij bieden verscheidene rioolservice diensten aan zoals onder andere: Rioolservice, Drainage, Zuigwagen, Vetvangputten en grondwerk.


Meer informatie: www.hassingrioolservice.nl

Van Asselen Schildersbedrijf

Ruim 80 jaar vakmanschap!

Winkel: In de winkel van Van Asselen vindt u alles op het gebied van verf, behang, tapijt/laminaat, raamdecoratie, buitenzonwering en hobbymaterialen. Van Asselen is aangesloten bij franchise organisatie Verf & Wand.

Schildersbedrijf: De derde generatie Van Asselen staat voor u klaar om met 80 jaar ervaring en vakmanschap uw binnen- en buitenschilderwerk te klaren. Van Asselen is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en particuliere nieuwbouw.


Meer informatie: www.vanasselen.nl

Kringkoop

Kringkoop houdt zich bezig met: Milieu, Werkgelegenheid ... Hoe doen wij dat?, Werk-leerbedrijf, (In-)Boedelruimingen, Kleding, Overtollige spullen, Eigen witgoed afdeling, Inzamelpunt Stichting Gered Gereedschap, Missie en Visie, en ANBI Status.


Meer informatie: www.kringkoop.nl

Woninginrichting Van Kreuningen

Woninginrichting van Kreuningen in Mijdrecht levert een compleet programma aan meubelen, ook voor de slaapkamer, tapijten, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, rolhorren, lampen, karpetten en gezellige accessoires, uiteraard van de verschillende grote merken die te leveren zijn.


Meer informatie: www.kreuningen.nl

Dé Biljartmakers

Billiards, keuen, onderhoud, reparatie, krijtjes, kleding, sportprijzen, darts. Biljarttafel verhuizingen, taxaties en verhuur, hier vind u alles op het gebied van biljartsport en gezelschapsspelen voor de paticulier, ondernemer en de club. Welkom op onze website en webshop.


Meer informatie: www.debiljartmakers.com

G. Brouwer en Zn.

G. Brouwer is dé groothandel in fournituren, mode, wol en handwerken. Met ons zeer uitgebreide assortiment van meer dan 160.000 artikelen bieden wij het meest complete pakket voor de stoffen-, naaimachine-, handwerk-, hobby-, quilt- en fourniturenhandel.


Meer informatie: www.gbrouwer.nl

Schildersbedrijf Van Harberden

Drukkerij Schilperoord

Meer informatie: www.stichtingparaplu.nl

Boekhandel Mondria

Wij hebben een ruim aanbod aan boeken, tijdschriften, kado artikelen en kantoorbenodigdheden. Door middel van onze website kunnen wij u nog beter van dienst zijn.


Meer informatie: www.boekhandelmondria.nl

Wereldwinkel

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij.


Meer informatie: www.wereldwinkels.nl