Nieuw: Keezen!

Al bekend met het spel Keezen? Dit spel wordt gespeeld met 2, 4 of 6 personen en in het spel zitten onderdelen van klaverjassen en “Mens erger je niet”.

Je speelt dit spel met kaarten in plaats van dobbelstenen en het spel is afgeleid van het Amerikaanse spel Alley.

Je speelt in teams en dat betekent dat als één speler al zijn pionnen ‘binnen’ heeft, zijn medespeler hem of haar verder op weg mag helpen. Hierbij mag géén mondeling overleg zijn. Deze combinatie maakt het spel erg verslavend en heb je het spel eenmaal goed door, dan wil je het steeds opnieuw spelen.

Stichting Paraplu gaat steeds meer van dit soort gezellige avonden organiseren. Deze keer gaan we op zaterdagavond 11 februari en 11 maart dit populaire gezelschapsspel spelen en kunnen er mooie geldprijzen verdiend worden voor de 1e, 2e en 3e plaats.

Deze avonden zijn wel bedoeld voor teams die het spel zelfstandig kunnen spelen. Er wordt geen les of uitleg gegeven.

De zaal is om 19:00 uur open en om 19:30 uur starten de teams aan tafel met de reeds aanwezige borden.

LET OP: Je speelt en schrijft je in als team van 2 personen, dus 1 persoon schrijft zich in en neemt iemand mee. Deelname per team is €10,- te betalen aan de zaal.

Wie gaat deze uitdaging aan?

 

Benieuwd naar onze andere cursussen en activiteiten? Neem dan snel een kijkje bij ons cursusaanbod of download hier het programmaboekje

De papieren versie kun je natuurlijk ook even ophalen bij de stichting op de Pieter Joostenlaan 28 in Wilnis.