Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u zich direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button Informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button Inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting Paraplu, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR WILNIS.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

Frans Beginners Plus

Cursuscode: MT1872
Docent: Mw. Ströer

Deze cursus is bedoeld voor zowel beginners als licht gevorderden. De materie wordt afgestemd op de cursisten. Aan de hand van een cursusboek, in overleg met de docent aan te schaffen, leren we de basiskennis van de mooie bloemrijke Franse taal. Tijdens de cursus zal ook aandacht besteed worden aan de juiste uitspraak zodat je aan het eind van de cursus in dagelijkse voorkomende situaties zoals winkelen, in een restaurant, een hotel/pension bespreken en dergelijke, eenvoudig kunt communiceren. De cursus bestaat uit 12 dagdelen met volgende cursusdata: 4/1, 11/1, 18/1, 25/1, 1/2, 8/2, 15/2, 1/3, 8/3, 15/3, 22/3, 29/3. . Er wordt gestart om 19:30 we zijn klaar om 21:00.

Lesmateriaal in overleg met de docent.