Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u zich direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button Informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button Inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting Paraplu, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR WILNIS.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

Schilderen met voornamelijk Acryl

Cursuscode: CR1867
Docent: Dhr. Leeuw

Aan de hand van verschillende onderwerpen wordt er voornamelijk gewerkt met acrylverf. Tijdens deze cursus ontdek je de vele mogelijkheden die acrylverf te bieden heeft. Er wordt ook geregeld aandacht besteed aan schetsen en tekenen en theoretische aspecten zoals anatomie bij portret en figuurtekenen en perspectief. Je wordt begeleid bij het werken met het door jouw gekozen materiaal. Naast werken met acryl ben je vrij om ook eens een ander materiaal uit te proberen, bijv. aquarelverf, pastelkrijt, olieverf etc. De cursus is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. De cursus bestaat uit 13 dagdelen met volgende cursusdata: 8/1, 15/1, 22/1, 29/1 5/2, 12/2, 19/2, 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 9/4.. Er wordt gestart om 09:30 we zijn klaar om 11:30.

Je hebt nodig: een schetsboek, een zacht potlood (v.a. B4), houtskool, potloodgum en kneedgum, een een blok met acrylpapier, schildersdoekje of paneeltje (canvas of karton). Kies voor een niet te klein formaat, om ‘priegelwerk’ te voorkomen. Neem de materialen mee die je al hebt en/of schaf in overleg met de docent materiaal aan.