Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u zich direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button Informatie achter de betreffende cursus ¬†klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button Inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting Paraplu, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR WILNIS.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

Hooggevoeligheid

Hooggevoeligheid

Cursuscode SP1850

 

Is voor jou een drukke verjaardag, een receptie of winkelen in een drukke stad geen ontspannen bezigheid maar een uitputtingsslag? Snap je sowieso niet hoe mensen een gesprek kunnen hebben met nog tientallen andere gesprekken op de achtergrond? Kun je erg van slag raken van negatieve emoties van anderen? Misschien ben je wel hooggevoelig!

We leven in een tijd waarin er iedere dag, ieder uur enorm veel prikkels op ons af komen. Iedereen merkt dit en heeft op z’n tijd moeite om hier mee om te gaan maar als je hooggevoelig bent(HSP) is het  noodzaak om je eigen grenzen  heel scherp te bewaken en je leven in te richten rond je gevoeligheid wil je je staande kunnen houden en ook nog iets te kunnen blijven betekenen voor anderen.

De afgelopen tijd waarin sommigen  door de Corona  maatregelen in veel opzichten werden stilgezet en anderen het  juist extra druk kregen waren misschien wel een eye-opener voor je. Misschien ontdekte je dat een (noodgedwongen) andere manier van je leven inrichten juist goed bij je past en wil je niet helemaal terug naar de oude situatie.

Tijdens deze bijeenkomst  doe je een korte test om er achter te komen of je mogelijk hooggevoelig bent. We wisselen ervaringen en tips uit, je krijgt informatie over de voor en nadelen van hooggevoeligheid en hoe je je leven op deze eigenschap kunt inrichten.

Datum:   20 januari 2021
              1 dagdeel, op woensdag

              van 19:30 – 21:30 uur
Docent:   Marian Pol-van 't Slot
Kosten:   € 9,00