Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u zich direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button Informatie achter de betreffende cursus ¬†klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button Inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting Paraplu, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR WILNIS.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

Schilderen en tekenen...... jouw avontuur!

Schilderen en tekenen ..... jouw avontuur
Cursuscode: CR1846

Cursuscode: CR1866 deel 2

 

In deze schilder- en tekencursus leer je werken met verschillende technieken en  materialen, je zult verrast zijn van de grenzeloze mogelijkheden. Experimenteel tekenen met potlood, houtskool en pastelkrijt, schilderen met aquarel- of acrylverf... jij kiest het materiaal dat bij je past, maar iets anders proberen kan altijd. Het proces om tot je eigen beeld te komen is het avontuur. De cursus is toegankelijk voor zowel beginners en gevorderden..

Neem bij aanvang van de 1e les de materialen mee die je al hebt, later kun je materialen aanschaffen in overleg met de docent.

 

Data:     van 22-09-20 t/m 15-12-20
             12 dagdelen, op dinsdag       van 15:30 – 17:00 uur
Docent: Monique Hoffmans
Kosten:  € 49,00

 

Data:     van 05-01-21 t/m 13-04-21
             14 dagdelen, op dinsdag       van 15:30 – 17:00 uur
Docent: Monique Hoffmans
Kosten:  € 57,00