Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u zich direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button Informatie achter de betreffende cursus ¬†klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button Inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting Paraplu, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR WILNIS.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

Schilderen met Materie

Schilderen met materie

Cursuscode: CR1818

Cursuscode: CR1857 deel 2

 

De doelstelling is om je de abstracte schilderkunst met materie en het abstraheren aan te leren. In deze cursus wordt deze methode je aangeleerd. Onder materie wordt verstaan bijv. zand, steen, hout en allerlei verschillende materialen die je aanspreken en waar je mogelijkheden in ziet. Het werk geeft een bepaalde spanning en roept het gevoel op van creativiteit waardoor kleur, vorm en lijn het tot een geheel maken.

 

Meenemen aan materiaal in de 1e les: tekenpapier of doek, potlood, verf en diverse materialen die je aanspreken. Andere materialen in overleg met de docent.

 

Deze cursus is alleen voor gevorderden.

 

Data:     van 30-09-20 t/m 16-12-20

             11 dagdelen, op woensdag    van 13:30 - 15:30 uur

Docent: Lidy Tijssen

Kosten:  € 64,00

 

Data:     van 06-01-21 t/m 24-03-21

             11 dagdelen, op woensdag    van 13:30 - 15:30 uur

Docent: Lidy Tijssen

Kosten:  € 64,00