Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u zich direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button Informatie achter de betreffende cursus ¬†klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button Inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting Paraplu, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR WILNIS.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

Engels voor beginners vervolg

Engels voor beginners vervolg
Cursuscode: MT1815

Cursuscode: MT1854 deel 2

 

In deze cursus  die bedoeld is voor enigszins gevorderden, leert u om met behulp van een boek de Engelse taal u eigen te maken. Niet alleen de taalvaardigheden  worden geoefend maar ook door middel van onderlinge conversatie over een bepaald onderwerp wat door de cursisten zelf gekozen kan worden, krijgt u een beter begrip van de taal. De bedoeling van deze cursus is dat u een allround overview krijgt van de Engelse taal. In onderling overleg kan extra aandacht worden besteed aan bepaalde onderwerpen die u in het dagelijkse leven en omgang tegen kunt komen zoals een hotel, huis, camping reserveren, telefoneren, mailen, hoe stuur ik een verjaardagskaartje, de weg vragen en dergelijke. In een ontspannen en gezellige sfeer hoeft u zich dan voortaan niet meer hulpeloos te voelen als u  in het buitenland bent of op een andere manier in het Engels moet/wil converseren.

Nodig: pen en papier.

 

 

Data:     van 14-10-20 t/m 25-11-20
             6 dagdelen, op woensdag           van 09:30 - 11:00 uur
Docent: Caroline Ströer
Kosten:  € 27,00

 

Data:     van 06-01-21 t/m 07-04-21
             13 dagdelen, op woensdag           van 09:30 - 11:00 uur
Docent: Caroline Ströer
Kosten:  € 57,00