Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u zich direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button Informatie achter de betreffende cursus ¬†klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button Inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting Paraplu, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR WILNIS.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

Vrij schilderen met Acryl (geen olieverf !)

Vrij schilderen met acryl (geen olieverf !)
Cursuscode: CR1812 6 oktober

Cursuscode: CR1813 5 januari

 

Computer, mobiele telefoon of tv, even weg ermee! Kom op dinsdagavond schilderen bij de Stichting Paraplu van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Heb je altijd al eens je hobby “schilderen” willen verbeteren? In deze lessen mag je lekker met je penseel, potlood, sponsje en acrylverf iets leuks gaan maken. Alles valt te leren. Ook al denk je dat je niet goed kunt schilderen dan is dat geen probleem. Als je er maar plezier in hebt! Heb je dat plezier in schilderen reeds gevonden dan kun je in deze cursus wellicht nog nieuwe dingen of technieken leren. Het is een uitdaging om goed te kijken, vooral m.b.t. het maken van een schilderij. Dat kan iedereen leren. Handige tips en veel oefening baart kunst. 

In deze cursus mag je met de docent overleggen wat je graag wilt maken. Heb je zelf een voorbeeld of een leuk idee, misschien doet elke cursist dan wel mee.

Kom je er niet helemaal uit dan heeft de docent nog ideeën genoeg.

Materiaal: Neem je acrylverf, penselen, keukensponsje, potlood, gum, papier of een schilderdoek(je) mee.

 

Data:     van 06-10-20 t/m 01-12-20
             8 dagdelen, op dinsdag

             van 20:00 - 22:00 uur
Docent: Renate Nonnekes
Kosten:  € 63,00

 

Data:     van 05-01-21 t/m 02-03-21
             8 dagdelen, op dinsdag

             van 20:00 - 22:00 uur
Docent: Renate Nonnekes
Kosten:  € 63,00