Bridgeles voor beginners

Bridgde les voor beginners

Cursuscode: RS1980

Bridge is het leukste spel ter wereld en ook nog een sport, het wordt wereldwijd gespeeld.

Wie kan bridgen verschaft zichzelf als het ware een paspoort: waar ter wereld er ook wordt gebridged, jij kunt meedoen.

Je betreedt een leuke wereld waar altijd wat te doen valt: thuis, bij de lokale bridgeclub , tijdens een bridgedrive (van toernooi tot kroegentocht) of op een bridgevakantie.

Is bridge moeilijk? Nee, maar je moet er wel tijd in steken en ook veel oefenen.

Lesmateriaal: kosten totaal € 32.50

Het lesmateriaal bestaat uit het leerboek (€ 10,50) en bijbehorende software (€ 22,-)

De software bestaat uit:

•           100 geselecteerde oefenspellen, oefenstof per hoofdstuk gerangschikt.

•           Vele biedoefeningen

De lesmethode heet Bridge in een Flits.

Data:     van 30-01-23  t/m 24-04-23

11 lessen, op maandag

van 19:45 – 22:00 uur
Docent: Kees Koning
Kosten:  € 90.00

Je kunt je op de volgende manieren inschrijven:

1. Via deze pagina door achter de betreffende cursus op de blauwe button met “Inschrijven” te klikken.
  2. Door inlevering van het inschrijfformulier bij Stichting Paraplu in Wilnis.