Bridgeles voor beginners

Cursuscode: RS1944

Bridge is het leukste spel ter wereld en ook nog een sport, het wordt wereldwijd gespeeld.

Wie kan bridgen verschaft zichzelf als het ware een paspoort: waar ter wereld er ook wordt gebridged, jij kunt meedoen.

Je betreedt een leuke wereld waar altijd wat te doen valt: thuis, bij de lokale bridgeclub , tijdens een bridgedrive (van toernooi tot kroegentocht) of op een bridgevakantie.

Is bridge moeilijk? Nee, maar je moet er wel tijd in steken en ook veel oefenen.

Lesmateriaal: te voldoen aan de docent.

Het lesmateriaal bestaat uit het leerboek (€ 10,50)

Optioneel: bijbehorende software (€ 22,-) is wel aan te raden.

De software bestaat uit:

•      100 geselecteerde oefenspellen, oefenstof per hoofdstuk gerangschikt.

•      Vele biedoefeningen

De lesmethode heet Bridge in een Flits.

Data:    van 07-02-2022 t/m 02-05-2022

12 lessen, op maandag

van 20.00 tot 22.00 uur

Docent: Kees Koning

Kosten: € 86.00

Je kunt je op de volgende manieren inschrijven:

1. Via deze pagina door achter de betreffende cursus op de blauwe button met “Inschrijven” te klikken.
  2. Door inlevering van het inschrijfformulier bij Stichting Paraplu in Wilnis.

Download hier het programmaboekje.