Ontdekkingsreis in aquarelleren en tekenen

Ontdekkingsreis in aquarelleren en tekenen
Cursuscode: CR 1900

 

Om te leren aquarelleren heb je een beetje lef nodig. Het is een techniek waarbij de verf dun en waterig is en waarbij toevalligheden en ongelukjes soms een rol spelen. Onbedoeld ontstaan hierdoor vaak spectaculaire schilderijen! Iedere nieuwe aquarel is een ontdekkingsreis. Er wordt aandacht besteed aan het mengen van kleuren, verschillende aquarel- technieken, het opbouwen van een compositie, perspectief en diepte. In deze cursus ga je al vanaf de eerste les aan de slag met het maken van jouw eigen kunstwerkjes. Wie alleen wil tekenen is ook welkom. 

Deze cursus wordt om de twee weken gegeven.

 

 

 

Materiaal: aquarelblok ± 30x40cm 300g/m², aquarelverf en –kwasten, tekenpapier ± 30×40, B-tekenpotloden en of aquarelpotloden, houtskool en kneedgum.

Tip: Door gezamenlijk materiaal te kopen bij webwinkel voor kunstenaars benodigdheden ben je vaak goedkoper uit en de verzendkosten zijn dan laag.

 

Data:     van 30-09-21 t/m 10-3-22   12 dagdelen, op donderdag       van 09:30 – 12:30 uur
Docent: José Renkens-Delsing
Kosten:  € 109.00

 

 

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.

 

Inschrijven

Je kunt je op de volgende manieren inschrijven:

  1. Via deze pagina door achter de betreffende cursus op de blauwe button met “Inschrijven” te klikken.
  2. Door inlevering van het inschrijfformulier bij Stichting Paraplu in Wilnis.

Download hier het programmaboekje.