Corona update: Wij gaan door!

Het seizoen 2021-2022 is amper begonnen of corona begint weer de kop op te steken. Maar Stichting Paraplu gaat gewoon door! Natuurlijk met een aantal aanpassingen die ingaan vanaf maandag 8 november, waarin we de richtlijnen van het RIVM gaan volgen.

Aanspreekpunten

In het gebouw van Stichting Paraplu zijn onze gastgevers de aanspreekpunten voor corona-zaken. Tijdens de cursussen / activiteiten zorgen onze spelleiders / docenten ervoor dat de richtlijnen van het RIVM worden nagekomen.

Maatregelen tijdens bezoek aan Stichting Paraplu

Onze zalen zijn opnieuw ingedeeld waarbij we 1,5 meter afstand hanteren. Hiernaast houden we ons aan de volgende regels:

• Schud geen handen
  • Houd afstand en zoveel mogelijk rechts
  • Nies en hoest in je elleboog
  • Voorkom zoveel mogelijk aanraking van je gezicht
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Volg altijd aanwijzingen van gastgever, docent en spelleider op
  • Neem je jas mee en hang die over je stoel
  • Bij mobiliteit draag een mondkapje dat weer af mag bij plaatsnemen.
  • Betaal contactloos

Blijf thuis bij één van de volgende klachten:

• Verkoudheid
  • Loopneus
  • Niezen
  • Keelpijn
  • Hoesten
  • Verhoging (vanaf 38 C°)
  • Iemand in je huis koorts (vanaf 38 C°) heeft en/of benauwdheidsklachten

Hiernaast zorgen wij er natuurlijk voor dat er een goede ventilatie is binnen het gebouw van Stichting Paraplu en desinfecteren wij de complete zaal en toiletten iedere keer aan het einde van een nieuwe cursus / activiteit.

We hopen je graag snel weer te zien bij Stichting Paraplu!

Het Bestuur,

Stichting Paraplu