Proeven aan edelstenen

Cursuscode: SP1593

Edelstenen zijn niet alleen mooi om te zien, maar wist u ook dat zij kunnen helpen om ons beter in ons vel te laten zitten, om kleine lichamelijke klachten te verminderen of om geestelijk een zetje in de goede richting te geven? In deze kennismakingscursus leert u over het ontstaan van edelstenen, de samenstelling en waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Iedere edelsteen afzonderlijk heeft zo zijn eigen kwaliteiten en niet iedere steen past bij iedereen. Welke past bij u?
Voorkennis is niet nodig alleen een beetje gevoel.

Data: woensdagen 7 en 14 maart 2018, van 19:30-21:30 uur
Docent: Anja van Rij
Kosten: € 14,00

Aanmelden kan rechtstreeks op de website www.stichtingparaplu.nl of kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de “Paraplu”, Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.