Jubileumboekje Stichting ‘Paraplu’

Op 11 november 2005 vierde de Stichting ‘Paraplu’ haar 25-jarig jubileum. Op 11 november 2016 bestaat de Stichting ‘Paraplu’ al 36 jaar.

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum werd een “Jubileumboekje” uitgegeven, geschreven door Joop Frankhuizen, waarin het verloop van de jaren 1980 tot 2005 wordt beschreven.

Alle exemplaren van het boekje zijn inmiddels uitgegeven, vandaar dat het bestuur besloten heeft om de tekst van het boekje integraal op haar website te plaatsen, inclusief de foto’s die in de tekst zijn verwerkt. Hierdoor blijft het voor iedereen mogelijk om een indruk te krijgen van het ontstaan van de stichting en het verloop van de eerste 25 jaar van haar bestaan.

Door op deze link te klikken kan een bestand van het jubileumboekje worden ingezien en  gedownload.