Gave uil sculptuur voor in je tuin

Cursuscode: WS1624

Nee, niet moeilijk, even een aantal uurtjes heerlijk creatief bezig zijn onder begeleiding van de docente. Zeker een succes! Ook als u denkt niet zo’n crea bea te zijn…. is dit voor een ieder haalbaar! Laat u niet weerhouden en ga de uitdaging aan……
We werken met Powertex een veelzijdig materiaal om diverse materialen mee te verharden. In deze cursus maak je kennis met de kleitechniek. De hoogte van de uil is ongeveer 24 cm. en kan zowel binnen als buiten staan. De cursus is opgezet in 2 dagdelen (dagdeel 1 basis maken, dagdeel 2 in pigmenten zetten).
Meenemen: In de eerste les een doos of kratje om het beeldje in te vervoeren. Materiaalkosten € 45,00 aan de docent te voldoen. In dit bedrag zit een metalen pin.

Data:
               10 en 17 maart 2018, 2 dagdelen, op zaterdag van 09:00-13:30 uur
Docent:            Juliette Schriek-Roukens
Kosten:            € 30,00

Aanmelden kan rechtstreeks op de website www.stichtingparaplu.nl of kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de “Paraplu”, Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.