Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Ontdekkingsreis in aquarelleren en tekenen


Cursuscode: CR1803

Om te leren aquarelleren heb je een beetje lef nodig. Het is een techniek waarbij de verf dun en waterig is en waarbij toevalligheden en ongelukjes soms een rol spelen. Onbedoeld ontstaan hierdoor vaak spectaculaire schilderijen! Iedere nieuwe aquarel is een ontdekkingsreis. Er wordt aandacht besteed aan het mengen van kleuren, verschillende aquarel- technieken, het opbouwen van een compositie, perspectief en diepte. In deze cursus ga je al vanaf de eerste les aan de slag met het maken van jouw eigen kunstwerkjes. Wie alleen wil tekenen is ook welkom. 

Deze cursus wordt om de twee weken gegeven.

Materiaal: aquarelblok ± 30x40cm 300g/m², aquarelverf en –kwasten, tekenpapier ± 30x40, B-tekenpotloden en of aquarelpotloden, houtskool en kneedgum.

Tip: Door gezamenlijk materiaal te kopen bij webwinkel voor kunstenaars benodigdheden ben je vaak goedkoper uit en de verzendkosten zijn dan laag.

Data:        van 19-09-19 t/m 05-03-20
                12 dagdelen, op donderdag van 09:30 - 12:30 uur
Docent:    José Renkens-Delsing
Kosten:     € 103,00