Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

IJsvogeltje

Cursuscode: WS1801

Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

Op deze middag gaan we een vogeltje maken op een stenen sokkel. Laag voor laag bouwen we je creatie op en kleuren de ijsvogel in de originele kleuren of in het brons.

Aan het einde van de middag heb je een mooi eigen kunstwerkje wat je binnen en buiten (na 6 weken) kunt neerzetten.

De klei is zelf hardend en gemaakt van powertex, deze hoef je niet zelf te maken: dat is al voor je gedaan.

Meenemen: een schort en kleding waar klei en verf op mag komen; klein doosje waarin je vogel meegenomen kan worden.

Heb je een latexallergie, neem dan je eigen dunne handschoenen mee.

De materiaalkosten bedragen € 25,00 aan de docent te voldoen.

Datum:   9 maart 2020
              1 dagdeel, op maandag van 13:00 - 16:00 uur