Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Vogeltje in Powertex

Cursuscode: WS1787

Ik hou toch zo van vogeltjes. Jij ook? Dit schattige vogeltje maak je helemaal zelf! We vormen eerst de basis van het vogeltje en daarna wordt deze geheel in klei gezet. Powertex klei, wel te verstaan.

Geen oven voor nodig en ook geschikt voor buiten! Een leuke aanwinst in de woonkamer of buitentafel!

Of misschien wel om aan iemand cadeau te geven. 

We maken dit vogeltje in 4 uurtjes tijd. Je kunt ter plaatse kiezen uit een boomstammetje of blok hout waar het vogeltje op komt te staan. Het vogeltje wordt geschilderd in brons tinten. Doe je gezellig mee?

Meenemen: doosje waarin je het vogeltje kunt vervoeren.

Bij de Paraplu is het alleen mogelijk om iets te drinken te bestellen; gezien de tijd is het wel handig om iets te eten mee te nemen!

De materiaalkosten bedragen € 15,00 aan de docent te voldoen.

Datum:   21 september 2019
              1 dagdeel, op zaterdag van 09:15 - 13:15 uur
Docent:    Juliette Schriek-Roukens
Kosten:     € 15,00