Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Zing SALIG

Cursuscode: WS1765 5 februari

Cursuscode: WS1766 1 april

Met elkaar ‘Salig’ zingen impliceert dat er aandacht is voor Stem - Adem - Lijf - improvisatie - Genieten. 

Zonder enige vorm van bladmuziek verkennen we onze eigen muzikaliteit, middels tal van oefeningen waarin de stem steeds vrijer wordt. Dat kan de ene keer via de weg van ingetogen-heid en klankmeditatie en de andere keer door expressief, speels en uitbundig te zijn, altijd met respect voor elkaar. 

Naarmate je vrijer wordt in het zingen, ontdek je steeds meer leuke kanten van jezelf wat ook op elkaar een positieve uitwerking heeft. 

Waar nodig spreken we regels af, maar aan het eind laten we deze regels ook vaak weer los. Wat zoal voorbij komt zijn: klankmeditaties, jabbertalk (fantasietaal), beweging en dans, ritme en melodie, vraag en antwoord, soleren en begeleiden, klank, taal en muziek, klank en klein percussie, klankbad  geven aan elkaar en samen een klankorkest vormen.  

Zing SALIG wordt begeleid door Jessica  Erdtsieck, yogadocente, antropologe, liedjes, klank- en improvisatiemaakster.

Data:        van 05-02-20 t/m 12-02-20
               2 dagdelen, op woensdag van 20:00 - 22:00 uur
Docent:    Jessica Erdtsieck
Kosten:     € 22,00

Data:        van 01-04-20 t/m 08-04-20
               2 dagdelen, op woensdag van 20:00 - 22:00 uur
Docent:    Jessica Erdtsieck
Kosten:     € 22,00