Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Yoga 50Plus/ Stoelyoga

Cursuscode: SP1756

Wil je ook dat jouw lichaam een nieuwe impuls ervaart waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten? Dat kan met behulp van deze yogales waarin je de fysieke en mentale grenzen gaat verkennen en ook (h)erkennen! 

Een yogales is erop gericht spieren en gewrichten soepeler te maken maar ook aandacht te geven aan verdieping, verzachting en gerichtheid naar binnen. In deze les leer je diverse yogahoudingen uit te voeren, waarin je spanning en ontspanning afwisselt met de adem als leidraad. Hiervoor wordt veelvuldig gebruik gemaakt van een stoel. 

Ontspannen en genieten staan voorop en we passen de oefeningen aan wanneer nodig, door de houdingen te vertragen of te vereenvoudigen, zodat iedereen er wat aan heeft. 

Yoga 50Plus is geschikt voor mensen die niet lang kunnen staan of zitten op de grond. De les biedt ruimte om te ontdekken waar je mogelijkheden zitten; m.a.w. we kijken verder dan de beperkingen. Ter afronding zijn er enkele grondoefeningen en een korte ontspanning op de mat, die je zelf dient mee te nemen. Deze cursus wordt gegeven door Jessica Erdtsieck, gediplomeerd yogadocente met veel ervaring en een speciaal certificaat voor stoelyoga.

Meenemen: gemakkelijke kleding (trainingspak) en een mat, slaapzak of plaid.

De cursusprijs is inclusief een flacon kraanwater.

Data:        van 02-10-19 t/m 11-12-19
                10 dagdelen, op woensdag van 11:15 - 12:15 uur
Docent:    Jessica Erdtsieck
Kosten:     € 40,00