Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Aquarel en tekenen met inkt

Cursuscode: CR1751                                               

In deze workshop komt het tekenen en schilderen van bomen, bloemen en planten aan bod. De combinatie van aquarelleren en tekenen met penseel of pen in Oost-Indische inkt biedt vele mogelijkheden. We laten ons inspireren door o.a. de aquarel-techniek van het Chinees penseelschilderen en het lijnenspel van zen-tangle. De interactie tussen de scherpe uitgesproken lijnen van de inkt en het zachte losse doorschijnende van de verf geven een verrassend en natuurlijk resultaat. In elke les komt een nieuw onderwerp op tafel. Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Materialen: zachte tekenpotloden,  tekenpen, fineliner 0.5 (watervast), aquarelblok ca. 30 – 40 cm, aquarelverf en -penselen en Oost-Indische inkt.

Data:     van 14-01-20 t/m 03-03-20
             7 dagdelen, op dinsdag van 13:00 - 15:00 uur
Docent:  Joke Reurings-Otto
Kosten:  € 54,00