Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Schilderen met Acrylverf

Cursuscode: CR1747 24 september
                    CR1749 10 maart

Deze cursus is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Aan de hand van verschillende onderwerpen wordt er gewerkt met acrylverf. Tijdens deze korte cursus ontdek je de mogelijkheden die acrylverf te bieden heeft. Ook wordt aandacht besteed aan schetsen en tekenen.

Materiaal: een schetsboekje, zachte tekenpotloden (v.a.B4) en potlood-gum, houtskool en kneedgum, een schildersdoekje of canvaspaneel van minimaal 40 X 50 cm.

TIP!: kies acrylverf van een goede (studie-) kwaliteit. Denk hierbij aan bijv. de studiekwaliteit serie van Talens (de AMSTERDAM serie). De belangrijkste kleuren die je nodig hebt zijn: Titaan Wit, Karmijn-Rood of Alazerin Crimson, Citroen-Geel, Ultramarijn-Blauw, Sap-Groen donker, Van Dijck-bruin of Burnt-Siënna en een Oker-geel.

De Chinese verfsoorten die je voor zeer weinig koopt, worden stellig afgeraden: deze laten zich slecht mengen en bevatten zeer weinig goede pigmenten.

Data:     van 24-09-19 t/m 12-11-19
             7 dagdelen, op dinsdag van 10:30 - 12:30 uur
Docent:  Nel Huurman
Kosten:  € 54,00

Data:     van 10-03-20 t/m 21-04-20
             7 dagdelen, op dinsdag van 10:30 - 12:30 uur
Docent:   Nel Huurman
Kosten:   € 54,00