Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

Schilderen op glas: decoratieschaal maken

Cursuscode: WS1730 17 november

Cursuscode: WS1731 30 maart

Een schaal ga je beschilderen met verf al dan niet aangevuld met een afbeelding van een servet. Er zijn diverse formaten schalen mogelijk en de mogelijkheden zijn divers; een abstracte schaal maken of een servet verwerken in de schaal, er zijn diversen servetten aanwezig maar een eigen favoriete afbeelding op servet meenemen kan natuurlijk ook! De decoratieve schaal kan tijdloos worden of speciaal gemaakt voor Kerst of Pasen. Waar je ook voor kiest, stap voor stap begeleiding naar het eindresultaat. Ervaring is niet nodig om iets moois te maken.

Zelf meenemen: een schort of kleding waar verf op mag komen.

Heb je een latexallergie, neem dan je eigen handschoenen mee.

De materiaalkosten bedragen voor schaal driehoek 19 cm € 24,95 (Set 19 en 13 cm € 33,50) en voor schaal rond 28 cm € 37,50 aan de docent te voldoen.

Datum:   17 november 2018
                1 dagdeel, op zaterdag van 09:30 - 12:30 uur