Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Mozaïeken

Cursuscode: WS1722 9 maart                                 

Ja hoor: we gaan weer MOZAÏEKEN.... Leuk denk je... maar dat kan ik niet met mijn (pijnlijke) handen, al dat knippen. Maar... dat hoeft ook helemaal niet!

In deze workshop Mozaïeken, ga je aan de slag met uitsluitend voor-gevormde mozaïeksteentjes. In allerlei kleuren, maten en vormen kun je prachtige werkstukken maken, zoals de foto ook laat zien! Uiteraard zijn de kleuren op de foto een voorbeeld.

Er is veel materiaal en veel kleur om je compositie mee te maken. Er is een keuze te maken uit: * een vlinder * een heksenbol (leuk voor in de tuin) (doorsnede 15 cm) * een kegelvorm (ook voor buiten) * een uil. Bij de uil en vlinder wordt gebruik gemaakt van een MDF ondergrond. Deze kan mits - van de muur geplaatst (met tussenruimte dus) - en aan de achterkant behandeld, een periode buiten gehangen worden. Uiteraard met extreme weersomstandigheden zoals vorst en strenge winters, binnen halen (geldt ook voor de kegel en de heksenbol).

Voegen? Moeilijk? Nee hoor, geen stress. Voegen doet de docent voor je zodat je zeker kunt zijn van een geslaagde creatie. Na een week is je object door haar gevoegd en klaar om te worden opgehaald. Je hoort via de Paraplu wanneer je creatie opgehaald kan worden. Maximaal 10 personen kunnen meedoen. Dus schrijf je snel in, vol = ook echt vol!.

Graag vooraf aangeven wat je wilt gaan maken! Dit in verband met bestellen van de ondergronden.

De materiaalkosten bedragen € 30,00 aan de docent te voldoen.

Datum:   9 maart 2019
              1 dagdeel, op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur
Docent:   Juliette Schriek-Roukens
Kosten:   € 15,00