Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Klankmeditatie en Klankmassage

Cursuscode: SP1700 31 oktober                                 

Cursuscode: SP1701 28 november

Cursuscode: SP1702 30 januari

Cursuscode: SP1703 27 maart

Tijdens deze klanksessie ga je bewust je lichaam invoelen. Als eerste ontvang je een klankbad, waarbij je ontspannen op je matje ligt. Heilzame trillingen van diverse klankschalen dragen ertoe bij, dat je het lichaam als een antenne ervaart terwijl de meditatieve klanken dankbaar in je worden opgenomen.

Daarna maken we specifieke klanken en/of zingen mantra’s, die diep in het lichaam vibreren. De cellen worden zo zacht in beweging gezet, terwijl de ademhaling volledig en vrij gaat bewegen. Hierdoor voel je een subtiele doorstroming in het lichaam, wat het effect heeft van een innerlijke douche.

Nadat de klanken verinnerlijkt zijn, lijkt het of je hele lijf als een muziekinstrument is gestemd en voel je je meer in harmonie. Dan is het fijn om lekker in stilte even na te voelen. Na afloop kan je nog een kopje kruidenthee drinken.

De sessies worden gegeven door Jessica Erdtsieck, een ervaren yogadocente met een passie voor klank en muziek. Zij werkt onder de naam SALIG wat refereert aan Stem - Adem - Lichaam - Improvisatie - Genieten.

Meenemen: gemakkelijke kleding (trainingspak), een matje, slaapzak of plaid en een kussentje.

Datum:   31 oktober 2018
              1 dagdeel, op woensdag van 20:00 - 21:15 uur
Docent:   Jessica Erdtsieck
Kosten:   € 11,00