Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Schilderen met Acryl

Cursuscode: CR1695

Aan de hand van verschillende onderwerpen wordt er voornamelijk gewerkt met acrylverf. Tijdens deze cursus ontdek je de vele mogelijkheden die acrylverf te bieden heeft. Er wordt ook geregeld aandacht besteed aan schetsen en tekenen. Je wordt begeleid bij het werken met het door jouw gekozen materiaal. Naast werken met acryl ben je vrij om ook eens een ander materiaal uit te proberen, d.w.z. aquarelverf, pastelkrijt, olieverf etc.

De cursus is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Je hebt nodig: een schetsboekje, een zacht potlood (v.a. B4), houtskool, potloodgum en kneedgum, een schildersdoekje of paneeltje (canvas of karton). Neem de materialen mee die je al hebt en/of schaf in overleg met de docent materiaal aan.

Data:      van 14-09-18 t/m 05-04-19
              26 dagdelen, op vrijdag van 09:30 - 11:30 uur
Docent:   Frank de Leeuw
Kosten:   € 133,00