Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Yoga

Cursuscode: SP1681 09:30-10:45 uur

Cursuscode: SP1682 11:00-12:15 uur

Yoga is gericht op het bewerkstelligen van een vloeiende vrije ademhaling en het allerbelangrijkste: het denken tot rust brengen en het lichaam vrij maken van spanningen. Obstakels weg te ruimen in je lichaam door de energie beter te laten stromen. De Yoga-houdingen (asana’s) geven beheersing over het lichaam als zij in rust en met geconcentreerde aandacht worden uitgevoerd. Dit brengt je een stuk dichter bij jezelf. We leren ons denken te beteugelen, zodat het niet meer alle kanten opvliegt. Het lichaam wordt soepel en je leert jezelf te voelen en te ervaren, waardoor je beter jouw grenzen leert kennen binnen jouw lichaam.

Yoga verbetert je gezondheid, lichaam en geest door een verantwoorde manier van bewegen; ook bij blessures of voor bijzondere doelgroepen.

Mijn naam is Marja Raats ”hoe mooi is het mijn levenservaring, kennis en yoga ervaring te delen”. Ik heb een professionele beroepsopleiding gevolgd tot yogadocent en ben gediplomeerd. Tevens ben ik lid van de V.Y.N (de Vereniging Yoga Nederland).

Meenemen: gemakkelijke kleding (trainingspak) en een matje, slaapzak of plaid. De cursusprijs is inclusief een flacon kraanwater.

Data:       van 21-09-18 t/m 29-03-19
              24 dagdelen, op vrijdag van 09:30 - 10:45 uur
Docent:   Marja Raats
Kosten:   € 101,00

Data:        van 21-09-18 t/m 29-03-19
               24 dagdelen, op vrijdag van 11:00 - 12:15 uur
Docent:    Marja Raats
Kosten:     € 101,00