Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Portrettekenen / Schilderen

Cursuscode: CR1677 12 maart

Deze cursus is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de cursus leer je de opbouw van het tekenen van een portret om dit vervolgens op te zetten en te schilderen in acrylverf op een doek of paneel van jouw keuze in overleg met de docent.

Tekenmateriaal: houtskool, kneedgum, zachte tekenpotloden of grafietstiften vanaf B2, potloodgum (rubber) en wattenstaafjes en/of een doezelaar en een schetsboek. Verf: Kies acrylverf van een goede (studie-) kwaliteit, zoals de studiekwaliteit (AMSTERDAM serie) van Talens. De belangrijkste kleuren die je nodig hebt zijn: Titaan-wit, Karmijn-rood, Citroen-geel, Ultramarijn-blauw, Sap-groen donker, Van Dijck-bruin of Burnt -Siënna en een Oker-geel (de Chinese verfsoorten die je voor zeer weinig koopt, worden stellig afgeraden: deze laten zich slecht mengen en bevatten zeer weinig goede pigmenten). Een schildersdoek van minimaal 40X50 cm.

Data:      van 12-03-19 t/m 23-04-19
              7 dagdelen, op dinsdag van 13:30 - 16:00 uur
Docent:   Nel Huurman
Kosten:   € 64,00