Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Muzikaal improviseren

Cursuscode: WS1668 16 maart

Improviseren is een fascinerende vorm van muziekbeoefening vooral als je met meerdere samen bent. Het is een ontdekkingsreis, want je weet nooit van tevoren waar die reis naar toegaat. Je ervaart al gaandeweg de behoefte om op elkaar af te stemmen, wat een organisch proces is. In twee dagdelen gaan we op stap met onze stem waar ons hele lijf aan bijdraagt als klankkast. De 1e dag ligt de nadruk meer op rustige meditatieve klanken en de 2e dag meer op ritmische klanken. Soms maken we daarbij gebruik van eenvoudige klank- of percussie instrumentjes. Door met de stem in een vrije vorm te werken wordt de eigen expressie vergroot en kom je dichter tot je kern. Een speelse workshop voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat klanken allemaal kunnen doen. In een woord SALIG want het omvat Stem - Adem - Lijf - Improvisatie en Genieten!
 

Data:      16 en 23 maart 2019
              2 dagdelen, op zaterdag van 10:30 - 12:30 uur
Docent:   Jessica Erdtsieck
Kosten:   € 20,00