Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Yoga (Hatha)

Cursuscode: SP1659

Een rustige hatha yogales met aandacht voor verdieping, verzachting en gerichtheid naar binnen. Dit wordt bereikt door staande, zittende of liggende houdingen wat langer aan te houden en bewuster in te voelen. Hierdoor ontstaat een inwendige massage, met als gevolg een betere doorbloeding van de vitale organen, meer ruimte voor de ademhaling en grotere flexibiliteit. Daarbij worden oefeningen aangereikt die je in staat stellen om bepaalde lichaamsdelen vanuit een zekere houding met de handen te masseren.

Ook ontdek je gaandeweg de meerwaarde van hulpmiddelen, zoals blokken, stokken of banden. Op deze wijze krijgt het lichaam een extra impuls, waardoor je lekker in je vel komt te zitten. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, en vooral voor hen, die in een kalm tempo zinvol in beweging willen zijn.

Jessica is gediplomeerd yogadocente van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en beschikt over jarenlange ervaring. Zij biedt in de Ronde Venen uiteenlopende activiteiten aan rondom yoga en/of klank onder de naam SALIG.

Meenemen: gemakkelijke kleding (trainingspak) en een matje, slaapzak of plaid. De cursusprijs is inclusief een flacon kraanwater.

Data:        van 01-10-18 t/m 15-04-19
                24 dagdelen, op maandag van 19:30 - 21:00 uur
Docent:    Jessica Erdtsieck
Kosten:     € 120,00