Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Knippen en Naaien

Cursuscode: CR1655

Iedereen is vrij om tijdens deze cursus een bepaald kledingstuk te maken. Of dat nu een oma is die kinderkleding maakt, (met verrassend leuke resultaten), of je maakt voor jezelf een shirt, pantalon of japon of, en dan behoor je tot de doorzetters, je gaat zelfs een colbertjasje of mantel maken. Docente is coupeuse en al vele jaren bij de 'Paraplu' actief.

Samen maken we de kledingstukken tot een prachtig resultaat. De 'Paraplu' heeft een aantal naaimachines en een lockmachine beschikbaar; bij gebruik in de les ruim voldoende. De patronen halen we uit de Knip. Het patroon wordt overgenomen en naar maat eventueel aangepast. We knippen de kleding en met instructies kun je thuis verder werken. Voor deze cursus is nodig: stof, schaar etc.

Data:      van 10-09-18 t/m 18-03-19
               22 dagdelen, op maandag van 13:30 - 15:30 uur

Docent:   Willie Kooijman-Langeslag

Kosten:   € 121,00