Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Mahjong beginnerscursus

Cursuscode: RS1651

Mahjong is een uit China afkomstig spel dat is te karakteriseren als denksport en gezelschapsspel in één. Mahjong speel je met 4 personen. Ieder voor zich proberen de spelers zo snel mogelijk een winnende combinatie ‘mahjong’ te maken met zoveel mogelijk punten. In de cursus leert u de 34 verschillende stenen kennen en de vele combinaties om het spel te kunnen winnen. We leren u in 6 lessen Mahjong spelen en punten tellen volgens de Nederlandse spelregels (NTS).  Na de cursus kunt u met een gerust hart plaats nemen aan de Mahjongtafel.

We moeten u er op wijzen dat u van de eerste vijf lessen er niet één kunt missen: er zit een opbouw in de lessen. Als u een lesavond mist, dan wordt de noodzakelijke kennis gemist om aan de volgende les te kunnen meedoen.
De lessen zitten vol en er is geen tijd om een les even over te doen.

Na aanvang van de cursus kunnen dus ook geen cursisten meer worden toegelaten.

Data:           van 23-2 t/m 6-4-2018 
                   6 dagdelen, op vrijdag van 19:30-22:00 uur
Docent:       Jan Keevel
Kosten:       € 55,00

Deze cursus ontbreekt in het gedrukte programmaboekje.