Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Yoga (Hatha)

Yoga (Hatha)
Cursuscode: SP1640

Een rustige hatha yogales met aandacht voor verdieping, verzachting en gerichtheid naar binnen. Dit wordt bereikt door staande, zittende of liggende houdingen wat langer aan te houden en bewuster in te voelen. Hierdoor ontstaat een inwendige massage, met als gevolg een betere doorbloeding van de vitale organen, meer ruimte voor de ademhaling en grotere flexibiliteit.

Daarbij worden oefeningen aangereikt die u in staat stellen om bepaalde lichaamsdelen vanuit een zekere houding met de handen te masseren. Ook ontdekt u gaandeweg de meerwaarde van hulpmiddelen, zoals blokken, stokken of banden. Op deze wijze krijgt het lichaam een extra impuls, waardoor u lekker in uw vel komt te zitten.

De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, in het bijzonder voor hen, die in een kalm tempo zinvol in beweging willen zijn. Ze worden gegeven door een docente van de Saswitha Hatha Yoga Opleiding met  inmiddels ruim 30 jaar ervaring.

Data:       08-01-18 t/m 23-04-18
               14 dagdelen, op maandag

               van 19:30-21:00 uur

Docent:    Jessica Erdtsieck 
Kosten:    € 72,00

Meenemen: gemakkelijke kleding (trainingspak) en een (yoga)matje of slaapzak/ plaid.
De cursusprijs is inclusief een flacon kraanwater.

Deze cursus ontbreekt in het gedrukte programmaboekje.