Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Aquarel met penseel- en pentekenen

Cursuscode: CR1616

In deze workshop komt het tekenen en schilderen van bloemen en planten aan bod. We maken gebruik van een combinatie van aquarellen en tekenen met penseel of pen in Oost-Indische inkt. De interactie tussen de scherpe uitgesproken lijnen van de inkt en het zachte losse doorschijnende van de verf geven een verrassend en natuurlijk resultaat. We doen enige basiskennis op over de structuur van bloemen en planten. De tekentechniek is heel geschikt voor beginners en de interactie tussen tekenen met inkt en aquarellen is voor gevorderden een leuke uitdaging.
Materialen: zachte tekenpotloden, tekenpen, fine-liner 0.5, aquarelblok ca. 30-40 cm, aquarelverf en -kwasten en Oost-Indische inkt.

Data:          van 16-01-18 t/m 06-03-18
                  7 dagdelen, op dinsdag
                  van 13:00-15:00 uur
Docent:       Joke Reurings-Otto
Kosten:       € 51,00