Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Tekenen en Schilderen

Cursuscode: CR1587

Gedurende de cursus krijgt u de gelegenheid om met verschillende materialen te werken. Er wordt aandacht besteed aan zowel het schetsen en tekenen evenals het ontdekken van nieuwe materialen en technieken. U wordt begeleid bij het werken met het door u gekozen materiaal, d.w.z. aquarelleren, schilderen met acryl- of olieverf,  pastelkrijt, tekenen etc. De cursus is toegankelijk voor zowel beginners als voor gevorderden.
U heeft nodig: een schetsboekje, een zacht potlood (v.a.B4), potloodgum, houtskool en kneedgum. Neemt u bij aanvang van de 1e les de materialen mee die u al heeft of schaf deze aan in overleg met de docent.

Data:          van 14-09-17 t/m 05-04-18 
                  26 dagdelen, op donderdag  
                  van 20:00 - 22:00 uur
Docent:       Frank de Leeuw
Kosten:       € 130,00