Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Boetseren van een uiltje met zelf hardende klei

Cursuscode: WS1583  

Om mee te doen heeft u geen ervaring nodig, deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. Op deze avond gaan we een uiltje maken op een stenen sokkel, laag voor laag bouwen we uw creatie op en na de 2e avond heeft u een mooi eigen kunstwerkje wat u binnen en buiten kunt neerzetten. De klei is zelf hardend en gemaakt van powertex
Meenemen: een schort en kleding waar klei en verf op mag komen, doosje waarin uw vogel meegenomen kan worden.Materiaalkosten: 25 euro.

Data:           22 en 28 maart 2018
                    2 dagdelen, op donderdag en woensdag 
                    van 19:00-21:30 uur
Docent:       Angelique Streefkerk
Kosten:       € 18,00

Helaas staat in het programmaboekje een verkeerde eindtijd vermeld; de eindtijd is 21:30 en daardoor is de cursus ook iets duurder geworden nl. € 18,-.