Op deze pagina kunt u direct inschrijven.

Figuratief en Abstract Schilderen

Cursuscode: CR1578

Speciale aanbieding!

U kunt 5 lessen volgen bij Lidy Tijssen om te snuffelen en te experimenteren met diverse technieken bijv. houtskool, acryl, met of zonder materie.

Zowel in abstracte vorm als figuratief, waar uw interesse naar uit gaat.

Data:          van 22-02-18 t/m 22-03-18
                  5 dagdelen, op donderdag
                  van 15:15-17:15 uur
Docent:       Lidy Tijssen
Kosten:       € 37,00

In deze gezellige club gaan wij u diverse gemengde technieken aanleren, naar eigen keuze, zowel figuratief als abstract. Eventueel met materie; dit zijn natuurlijke materialen die u dan naar eigen inzicht kunt verwerken op doek.
Aan materiaal meenemen: schetsboek, potloden, houtskool en/of acrylverf. Diverse materialen die u aanspreken of wat u al heeft. Overig materiaal in overleg met de docent.

Data:          van 21-09-17 t/m 05-04-18
                  25 dagdelen, op donderdag