Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Engels beginners Plus

Cursuscode: MT1567

Deze cursus is voor diegene die een beetje kennis van de Engelse taal hebben. In deze cursus wordt gewerkt met deel 1 van het lesboek 'Ready Steady'. De eerste beginselen van de Engelse taal worden uitgelegd. Het gaat om teksten in het boek met oefeningen die betrekking hebben op de tekst. Ook wordt aandacht besteed aan extra uitwerking van grammatica of problemen waar cursisten op stuiten. De teksten en sommige oefeningen zijn ook te beluisteren via de cd die onderdeel uitmaakt van het boek.
Nodig: pen en papier. Eventueel lesmateriaal in overleg met de docent.

Data:            van 11-09-17 t/m 16-04-18
                    27 dagdelen, op maandag
                    van 10:00-11:15 uur
Docent:       Caroline Ströer
Kosten:       € 93,00