Direct inschrijven

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u direct inschrijven. Ter informatie: deze pagina werkt niet goed met Internet Explorer; aanbevolen wordt om Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.

  • Als u op de button informatie achter de betreffende cursus  klikt, krijgt u meer informatie.
  • Als u op de button inschrijven achter de betreffende cursus klikt kunt u zich inschrijven.
  • U kunt ook een inschrijfformulier downloaden, uitprinten en dit vervolgens volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij of op sturen naar de Stichting ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28, 3648 XR Wilnis.

Privacy

Het inschrijfformulier zal niet op een andere manier worden gebruikt dan als inschrijving voor een cursus, waarbij alle geldende privacy regels in acht worden genomen.


 

 

Engels Spreekvaardigheid

Cursuscode: MT1563

Tijdens deze cursus gaat u uw Engelse spreekvaardigheid oefenen a.d.h.v. door de docent of mede-cursisten aangedragen teksten. We oefenen het stellen van vragen over de inhoud van een kranten- of tijdschriften artikel en het samenvatten van een kort artikel in het Engels. Ook het formuleren van een mening, het aangeven of u ergens wel of niet mee eens bent en het aangeven wat u zelf zou doen in een bepaalde situatie komen aan de orde. U kunt meedoen als u al ongeveer 3 jaar Engels hebt gehad. Indien nodig wordt ook de grammatica opgefrist.
Neemt u mee pen en papier.
De cursus is inclusief materiaalkosten.

Data:            van 13-09-17 t/m 18-04-18
                    25 dagdelen, op woensdag
                    van 09:00-10:15 uur
Docent:       Marian Pol-van 't Slot
Kosten:       € 86,00